home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kisić Tepavčević: A bezárás hatástalan, ha nem tartják be az előírásokat
(Tanjug)
2021.03.03.
LXXVI. évf. 9. szám
Kisić Tepavčević: A bezárás hatástalan, ha nem tartják be az előírásokat

Az egy hetes lezárás sem lenne elegendő, ha az emberek nem tartják be a járvány terjedését megelőző alapvető intézkedéseket – nyilatkozta Szerbia munkaügyi minisztere.

Egységesnek kell lennünk a koronavírus elleni küzdelemben, mert ellenkező esetben a járványhelyzet sokáig eltarthat – mondta Darija Kisić Tepavčević egy televíziós interjúban. Szerbia munkaügyi minisztere kiemelte, hogy az egy hetes lezárás sem lenne elegendő, ha az emberek nem tartják be a járvány terjedését megelőző alapvető intézkedéseket. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, de amennyiben tanulunk más országok tapasztalataiból láthatjuk, hogy a lezárás nem hozta meg a várt eredményeket és a gazdasági szempontokat is figyelembe kell venni a döntés meghozatala előtt – emelte ki Darija Kisić Tepavčević.

Szerbiában a legutóbbi adatok szerint több mint 4000 koronavírusos beteget kezelnek kórházban, 168 ember állapota kritikus. A kórházak covid-osztályai kezdenek megtelni. A szakemberek szerint ez megelőzhető lenne, ha az emberek betartanák a járvány terjedését megelőző intézkedéseket, és akkor nem lenne szükség drasztikusabb lépések bevezetésére.

Fotó: Tanjug/Nikola Anđić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..