Kisebbségi Jogvédő Intézet - Felhívás konferencián történő előadásra
2021.10.06.
LXXVI. évf. 40. szám
Kisebbségi Jogvédő Intézet - Felhívás konferencián történő előadásra

A KJI november 4-6. között online konferenciát szervez, amely témája a Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében. A konferencián lehetőséget biztosítanak a témával foglalkozó PhD- hallgatóknak, doktorjelölteknek, fiatal kutatóknak előadás tartására.

A Kisebbségi Jogvédő Intézet, többéves hagyományokra visszanyúló tudományos konferenciát szervez, a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel, online módon, Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében címmel.

A konferencia harmadik napján lehetőséget kívánunk nyújtani a témával foglalkozó PhD- hallgatóknak, doktorjelölteknek, fiatal kutatóknak előadás tartására.

A konferencia ideje: 2021. november 4-5-6.

Fiatal kutatók előadásainak napja: 2021. november 6.

Jelentkezési határidő: 2021. október 24.

Konferencián használt alkalmazás: Zoom

Jelentkezés módja: emailben a jogvedo.intezet@kji.hu címen, egy legfeljebb 2000 leütéses (szóközökkel) absztrakt, valamint rövid önéletrajz megküldésével

Előadási téma: a határon túli magyar kisebbségek védelmének kérdésére vagy általánosan a nemzeti kisebbségek védelmére fókuszáló jogi vagy más releváns társadalomtudományi (pl.: politológiai) előadásokat várunk, akár a nemzeti jog, akár az uniós vagy nemzetközi jog perspektívájából.

Előadás időtartama: 15-20 perc

Előadás nyelve: magyar vagy angol

Publikálás: az elhangzott előadásból készült tanulmány, a szerkesztőkkel történő egyeztetést követően megjelenésre kerülhet a KJI tudományos kiadványaiban

A konferencián való részvétel, valamint jelen felhívásban kínált előadási és publikálási lehetőség ingyenes.

További kérdés felmerülése esetén, a jogvedo.intezet@kji.hu email címen állunk rendelkezésre.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..