home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Királyhalmi tornagyőzelem
(T. T.)
2014.12.10.
LXIX. évf. 50. szám
Királyhalmi tornagyőzelem

Az elmúlt szombaton a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskola tornatermében került sor a III. községi ifjúsági amatőr-röplabdatornára. A rendezvény fő célja a sportág népszerűsítésén kívül a sport által történő barátkozás, ismerkedés volt.

A tornagyőzelmet a királyhalmi vegyes csapat szerezte meg, a második helyen a szeghegyi Njegoš Karateklub csapata, a harmadikon pedig a helyi Ady Endre K. Á. I. együttese végzett. Kovács Károly, a torna fő szervezője elmondta, büszkék rá, hogy a községből és vidékről is érkeztek fiatalok a rendezvényre.

— Külön köszönet illeti az Ady Endre Kísérleti Általános Iskolát, mely otthont adott ennek az eseménynek, valamint köszönjük szépen Bíró Ákosnak a finom ebédet és önkénteseinknek a segítséget — nyilatkozta Kovács.

A tornát a kishegyesi Ifjúsági Iroda szervezte, és Kishegyes község önkormányzata támogatta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..