home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Kinőtt az égig érő paszuly a közmédia időjárás-jelentésében
MTVA
2021.05.06.
LXXVI. évf. 18. szám
Kinőtt az égig érő paszuly a közmédia időjárás-jelentésében

Úgy tűnik a technika nem, pusztán a képzelet szabhat határt a közmédia időjárás-jelentésének. Persze ez nem a szakmaiságra, csak a képi megjelenítésre vonatkozik. Legutóbb például az égig érő paszuly nőtt ki Molnár Csilla mellett a stúdióban.

A nézők lassan megszokhatják, hogy nemcsak a várható időjárásról kapnak pontos információt a közmédia időjárás-jelentéséből, hanem az egyes napokhoz köthető jeles eseményekről, néphagyományokról is értesülhetnek – igencsak látványos formában. A legmodernebb technika nyújtotta lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt. Ezt bizonyítja, hogy május 6-án, csütörtökön reggel kinőtt az égig érő paszuly a stúdióban. A népi kalendárium szerint ugyanis ezen a napon vetik a hüvelyes növényeket, aminek most az időjárás is kedvez.

További jó hírrel is szolgált Molnár Csilla a nézőknek, a közmédia meteorológusa elárulta: igazi, hamisítatlan tavaszi idő elé nézünk a következő napokban. A látványos adást IDE kattintva lehet visszanézni!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..