home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Kinevezések, felmentések és áthelyezések a Szabadkai Egyházmegyében
2023.07.14.
LXXVIII. évf. 28. szám
Kinevezések, felmentések és áthelyezések a Szabadkai Egyházmegyében

Msgr. Fazekas Ferenc, a Szabadkai Egyházmegye egyházmegyei kormányzójának döntése alapján, új diszpozíciót a következő papok kaptak:

- ft. Magyar Zsolt a budiszavai Rózsafüzér Királynője Plébánia, valamint a hozzátartozó kátyi Szent Máté vikária és a kaboli Szent Imre misézőhelyen, plébániai kormányzói megbízatása alól felmentést kapott és a magyarkanizsai Szent Őrangyalok Plébánia kisegítő lelkészi kinevezést kapott.

- Msgr. Zsellér Attila, többi feladatainak megtartásával, a budiszavai Rózsafüzér Királynője Plébánia, valamint a hozzátartozó kátyi Szent Máté vikária és a kaboli Szent Imre misézőhely, ideiglenes plébániai kormányzói kinevezést kapott.

- ft. Serfőző Dezső az adai Szentháromság Plébánia kápláni megbízatása alól felmentést kapott és az újvidéki Mária Neve plébánia kápláni kinevezést kapott, budiszavai lakóhellyel.

- ft. mr. Kara Nándor a kishegyesi Szent Anna Plébánia kisegítő lelkészi kinevezést kapott.

- ft. dr. Fehér Tivadar, a szabadkai „Paulinum” Püspöki Klasszikus Gimnázium, Diákotthon megbízott igazgatói kinevezést kapott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..