home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kilenc fertőzött van Törökbecse községben
Zséli Ágnes
2020.07.22.
LXXV. évf. 30. szám
Kilenc fertőzött van Törökbecse községben

Szombattól szerdáig öt újabb koronavírusos beteget regisztráltak Törökbecse községben — közölte a mai sajtótájékoztatón Saša Maksimović polgármester. Így a bánáti községben eddig kilenc fertőzöttet regisztráltak, akik közül hat törökbecsei, kettő beodrai, egy pedig bocsári lakos. Kumánon még senki sem fertőződött meg. A kilenc beteg közül heten szorultak kórházi kezelésre, mindannyiuk állapota stabil.

Áprilistól összesen 405 személyt teszteltek, ami a Covid 19 járvány mostani hullámában 183-at jelent. A helyi egészségházban végzett gyorsteszten az elmúlt napokban még hat személynek lett pozitív eredménye, akiknek az állapotát folyamatosan figyelik.

Az óvintézkedések betartásával a községben továbbra is működnek a piacok. A polgármester arra is emlékeztetett, hogy csak akkor tudjuk közösen megfékezni a vírust, ha betartjuk a megelőző intézkedéseket: hordjuk a maszkot, gyakran mosunk kezet és megfelelő távolságot tartunk másoktól. A bánáti községben egyelőre nem hirdetnek rendkívüli állapotot.


A szerző felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..