home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kijárási engedély a tilalom időszakában
Hét Nap Online
2020.04.15.
LXXV. évf. 16. szám
Kijárási engedély a tilalom időszakában

A szabadkai Társadalmi Tevékenységek Titkárságának tájékoztatója

Értesítjük a polgárokat, akiknek az ünnepek idején szükségük van kijárási engedélyre a kijárási tilalom időszakában, pénteken 17 órától, kedd reggel 5 óráig terjedő időszakban, a házi segítségnyújtás, bírósági végzéssel meghozott döntés a gyermek láthatásáról, a fogyatékkal élő személyek mozgásának engedélyezése céljából legkésőbb holnapig, azaz csütörtökig, 2020. 04. 16-áig délelőtt 10 óráig küldjék el a socijalnazastita@subotica.rs e-mail címre, vagy a városháza szolgálati bejáratának a portáján (a Városi Közigazgatási Hivatal ügyfélszolgálatánál lévő bejárat) adják át erre vonatkozó kérelmüket a szükséges dokumentációval együtt, hogy elküldhessük a szükséges adatokat az illetékes minisztériumhoz, amely engedélyezi a kijárást a kijárási tilalom idején.

Bővebb tájékoztatás a 064/8620-822-es telefonszámon.

Társadalmi Tevékenységek Titkársága



Roncsák Alexander/Hét Nap Online felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..