home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Kiírják a rendezvények megtartására vonatkozó pályázatot
Tancsik Richárd
2022.02.09.
LXXVII. évf. 6. szám
Kiírják a rendezvények megtartására vonatkozó pályázatot

Bejelentették a Szabadka Város területén 2022-ben megszervezett és megtartott vásárok, kiállítások révén megvalósított közhasznú projektumok finanszírozására meghirdetett pályázatot. A városháza médiaközpontjában Góli Csilla, a pályázati bizottság elnöke és Kikity Andrea, a Gazdasági, Gazdaságfejlesztési és Idegenforgalmi Titkárság titkára adott tájékoztatást a február 10-étől nyitva lévő pályázatról.

Góli Csilla ismertette az előző év tapasztalatait, amikor 17 pályázati anyagot tudtak támogatni. Kiemelte, a tavalyi évben olyan szervezetek nyerték el a támogatást, amelyek többéves tapasztalattal bírnak, és ezúton ösztönöz minden civil szervezetet, hogy pályázzon. A kiírásra való felkészülés és az anyagok beszerzése nem bonyolult, valamint a városházán az illetékes titkárság is a pályázók rendelkezésére áll, ha kérdés merül fel, illetve segítségre van szükségük.

Kikity Andrea bemutatta a pályázati kiírást. 2022. február 10-étől 15 napig, vagyis február 25-éig lehet benyújtani a projektjavaslatokat. A forrás, melyből gazdálkodnak, 2,5 millió dinár, a legmagasabb támogatási összeg pályázatonként 250 000 dinár. A feltételek között szerepel, hogy a rendezvénynek legkésőbb december 15-éig kell megvalósulnia.

A pályázati határidő lejárta után a polgármester által kinevezett bizottság rövid időn belül elvégzi a beérkezett projektjavaslatok elbírálását, illetve rangsorolja őket.

A kiírást és a szükséges anyagokat a város hivatalos weboldalán, a www.subotica.rs oldalon találhatják meg az érdeklődők.  

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..