Kihirdették a legjobb edzőket

Kihirdették a legjobb edzőket

A szabadkai YuEco Rádió és Televízió huszonkettedik alkalommal választotta meg a legjobb edzőket helyi és országos szinten. Az ünnepség kezdetén Pintér József, a cég igazgatója elmondta, több mint húsz évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennük, hogy a legjobb edzőket is díjazni kellene, hiszen óriási szerepük van a sportolók sikereiben.

Nemanja Simović, a városi tanács sporttal megbízott tagja kiemelte, hogy a sporteseményeket nem egyszerű követni az egész város területén, de az ő kötelessége a sportolók segítése, a médiáé pedig a sikereik figyelemmel való kísérése.

A város legjobb edzőjének Boris Arsićot, a Spartacus Női Labdarúgóklub vezetőedzőjét választották, aki harmadszor, zsinórban második alkalommal vehette át a rangos elismerést Pintér Danijelától, a YuEco RTV sportszerkesztőjétől. Mint ismeretes, a Spartacus labdarúgónői az elmúlt idényben is megszerezték az országos bajnoki címet, valamint a Bajnokok Ligájában a legjobb harminckettő közé jutottak, ahol az Atlético Madrid volt a végállomás a Kék Galambok számára.

A legjobb eredményeket elért edzőknek Branka Antelj és Demeter László, a Spartacus Teniszklub szakemberei bizonyultak. A szabadkai teniszezők óriási sikert értek el 2019-ben, hiszen a felnőtt- és az ifjúsági mezőnyben a nők és a férfiak is egyaránt megnyerték az országos csapatbajnokságot.

A legfiatalabbakkal elért eredményeiért Đurašević Kornélia, a Palicsi Evezősklub edzője részesült elismerésben, míg különdíjat Zoran Ivanović (hat évtizede edzősködik a tornasportban), Szabó Zoltán (a labdarúgó-Szuperliga harmadik helyén álló TSC vezetőedzője) és Igor Žakić (a Spartacus röplabdázóinak vezető-, az Európa-bajnok szerbiai válogatott másodedzője) kapott.

Országos szinten az Európa-bajnok szerbiai női és férfi-röplabdaválogatott mestereit, Zoran Terzićet és Slobodan Kovačot részesítette elismerésben a médiacég, a két szövetségi kapitány azonban a válogatottal kapcsolatos kötelezettségei miatt nem tudott megjelenni az egyik ismert szabadkai szálloda éttermében megtartott eseményen.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg A Pálya Széléről rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a legjobb edzőket
A Pálya Széléről
Kihirdették a legjobb edzőket
A Pálya Széléről
Facebook

Támogatóink