home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Kihirdették a legjobb edzőket
Tóth Tibor
2020.07.07.
LXXV. évf. 26. szám
Kihirdették a legjobb edzőket

A szabadkai YuEco Rádió és Televízió huszonkettedik alkalommal választotta meg a legjobb edzőket helyi és országos szinten. Az ünnepség kezdetén Pintér József, a cég igazgatója elmondta, több mint húsz évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennük, hogy a legjobb edzőket is díjazni kellene, hiszen óriási szerepük van a sportolók sikereiben.

Nemanja Simović, a városi tanács sporttal megbízott tagja kiemelte, hogy a sporteseményeket nem egyszerű követni az egész város területén, de az ő kötelessége a sportolók segítése, a médiáé pedig a sikereik figyelemmel való kísérése.

A város legjobb edzőjének Boris Arsićot, a Spartacus Női Labdarúgóklub vezetőedzőjét választották, aki harmadszor, zsinórban második alkalommal vehette át a rangos elismerést Pintér Danijelától, a YuEco RTV sportszerkesztőjétől. Mint ismeretes, a Spartacus labdarúgónői az elmúlt idényben is megszerezték az országos bajnoki címet, valamint a Bajnokok Ligájában a legjobb harminckettő közé jutottak, ahol az Atlético Madrid volt a végállomás a Kék Galambok számára.

A legjobb eredményeket elért edzőknek Branka Antelj és Demeter László, a Spartacus Teniszklub szakemberei bizonyultak. A szabadkai teniszezők óriási sikert értek el 2019-ben, hiszen a felnőtt- és az ifjúsági mezőnyben a nők és a férfiak is egyaránt megnyerték az országos csapatbajnokságot.

A legfiatalabbakkal elért eredményeiért Đurašević Kornélia, a Palicsi Evezősklub edzője részesült elismerésben, míg különdíjat Zoran Ivanović (hat évtizede edzősködik a tornasportban), Szabó Zoltán (a labdarúgó-Szuperliga harmadik helyén álló TSC vezetőedzője) és Igor Žakić (a Spartacus röplabdázóinak vezető-, az Európa-bajnok szerbiai válogatott másodedzője) kapott.

Országos szinten az Európa-bajnok szerbiai női és férfi-röplabdaválogatott mestereit, Zoran Terzićet és Slobodan Kovačot részesítette elismerésben a médiacég, a két szövetségi kapitány azonban a válogatottal kapcsolatos kötelezettségei miatt nem tudott megjelenni az egyik ismert szabadkai szálloda éttermében megtartott eseményen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..