home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Kezdődik az elsősök beíratása a szerbiai általános iskolákba
Szerbiai RTV
2021.04.01.
LXXVI. évf. 13. szám
Kezdődik az elsősök beíratása a szerbiai általános iskolákba

Elektronikus formában az e-Uprava portálon lehet jelezni az erre való igényt.

Branko Ružić szerb oktatási miniszter elmondta, a szülőknek nem kell ezentúl a teljes dokumentációt magukkal vinniük az iratkozásra, ugyanis ezeket az iskolák kérik le. Elmondta, ezzel szeretnék a szülőket idő szempontjából, de anyagilag is támogatni. Hozzátette, a szülők online formában kérnek időpontot, majd csak a gyermeket és személyi igazolványukat kell elvinniük magukkal, a többit pedig az iskola oldja meg. Az iratkozás május 31-ig tart az országban.

Csaknem 67 ezer kisdiák mehet először iskolába szeptembertől. Az utóbbi néhány évben leegyszerűsödött a beiratkozási folyamat, az aktuális tudnivalókról Szabó Gábor, a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola igazgatója beszélt a Közügyekben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..