home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kezdődik a Hetedhét suli! Tippek tanévkezdéshez az M2 gyerekcsatornával  
MTVA
2021.09.02.
LXXVI. évf. 35. szám
Kezdődik a Hetedhét suli! Tippek tanévkezdéshez az M2 gyerekcsatornával   

Szeptember 1-jén becsengettek az iskolákban, a 2021/2022-es tanév kezdetére pedig különleges, évnyitó adással készült az M2 Gyerekcsatorna. A Hetedhét kaland című műsorában rendhagyó énekórára invitálta a gyerekeket Kovácsovics Fruzsina énekesnő, de egy menő órarend elkészítését is megismerhették a csatorna kis nézői.

Ez a nap is elérkezett! Gyerekek, irány az iskola! Gyorsan eltelt ez a nyár is, de ez nem jelenti azt, hogy a kalandoknak vége - az M2 Gyerekcsatornán folytatódnak az izgalmak. Szeptember 1-jén a Hetedhét kalandban Góczán Panni leleményes ötleteket mutatott nektek a tanévkezdéshez, ehhez pedig a Bűvész besegített. A második óra számtan volt, itt Kótyavetye, a műsor minden lében két kanál patkánya adott számot a tudásáról, a folytatásában pedig Kovácsovics Fruzsina tartott énekórát. Az adás végén pedig egy olyan ötletes, egyedi órarendet tanulhattok meg elkészíteni, ami garantáltan nem jön veletek szemben sehol.

https://mediaklikk.hu/video/hetedhet-kaland-2021-09-01-i-adas/ 

Hetedhét kaland - szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán.

Fotón: tanszereket válogat a szeptember eleji iskolakezdésre készülve egy kislány. (Budapesten 2018. augusztus 27-én.) MTI Fotó: Balogh Zoltán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..