home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Két palicsi érem az országos bajnokságon
Tóth Tibor
2024.07.04.
LXXIX. évf. 27. szám
Két palicsi érem az országos bajnokságon

Tizennégy klub több mint kétszáz egységének részvételével Palicson rendezték meg a serdülő- és az ifjúsági országos evezősbajnokságot, melyen a Palicsi Evezősklub tagjai két érmet nyertek.

A serdülők mezőnyében nem sikerült az éremszerzés a házigazdának, az ifik között azonban előbb a Bogosavljev Anna, Teodora Blagojević, Arnold Réka, Laura Malatinski alkotta négypárevezős bronzérmet nyert, majd férfiegypárban Csipak Szergej elsőként haladt át a célvonalon, és országos bajnoki címet szerzett. A fiatal tehetség június elején Milan Cvetkovićtyal, a Crvena zvezda tagjával bronzérmet nyert kétpárban a lengyelországi korosztályos Európa-bajnokságon. Az előttünk álló hétvégén, szombaton és vasárnap a vajdasági nyílt bajnokságot rendezik meg a Palicsi-tavon, ahol a hazai evezősök mellett magyarországi, észak-macedóniai, bulgáriai, törökországi és csehországi versenyzők is hajóba szállnak.

A döntők és a palicsi evezősök eredményei, serdülők, lányok, négypárevezős: Partizan… 5. Palics (Korhecz Boglárka, Szerafina Szmirnova, Laura Malatinski, Katona Réka); egypár: Anja Toković (Partizan); kétpár: Partizan. Fiúk, egypár: Luka Maričić (Crvena zvezda); kormányos nélküli kettes: Grafičar… 4. Palics (Vladeta Mihajlović, Aleksa Neorčić); kétpár: Crvena zvezda; kormányos nélküli négyes: Partizan; négypár: Crvena zvezda; nyolcpár: Crvena zvezda. Ifjúságiak, nők, négypár: Partizan… 3. Palics (Bogosavljev Anna, Teodora Blagojević, Arnold Réka, Laura Malatinski); egypár: Simona Vrcelj (Partizan); kormányos nélküli kettes: Partizan; kétpár: Partizan… 6. Palics (Arnold Réka, Bogosavljev Anna). Férfiak, egypár: Csipak Szergej (Palics); kormányos nélküli kettes: Partizan… 5. Palics (Vuksan Andrej, Prágai Luka); kétpár: Tamiš; kormányos nélküli négyes: Grafičar; négypár: Crvena zvezda; nyolcpár: Partizan.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..