home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Két helyen is változik az autópálya forgalmi rendje Vajdaságban
2022.11.27.
LXXVII. évf. 47. szám
Két helyen is változik az autópálya forgalmi rendje Vajdaságban

November 28-án, hétfőn, a horgosi határátkelő felé tartó irányban a keleti szabadkai kijárónál a forgalmi és a leállósávban is zajlanak majd a munkálatok, ezért a közlekedést 7 és 16 óra között az előzősávba terelik.

Újvidék irányából ezen a helyen nem lehet majd letérni az autópályáról, az alternatív lehetőség a déli vagy az északi szabadkai leágazás.

Újzsednik és Csantavér között november 28-a és december 3-a között 7 órától 16 óráig nem lehet majd csatlakozni Csantavérnél a Szabadka és az Újvidék felé tartó útra, valamint nem lehet letérni sem róla Csantavér felé.

Ugyancsak leállítják a forgalmat mindkét irányban Nagyfény (Stari Žednik) és Csantavér között. Az ajánlott útvonal a Szabadka–Csantavér–Tornyos.

Forrás: 021.rs / Vajdaság Ma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..