home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Két érem az utánpótlásnak
Tóth Tibor
2024.04.16.
LXXIX. évf. 15. szám
Két érem az utánpótlásnak

A TSC gerelyhajítói kiválóan szerepeltek a Mitrovicán megtartott országos dobókupán.

A juniorok mezőnyében Bede Borbála 42 méter 6 centiméteres egyéni csúccsal aranyérmet nyert, a pionírok között pedig Dorkó Réka 40 méter 32 centiméteres egyéni csúccsal ezüstérmet szerzett. Szintén a pionírok között Kis Brigitta a 8., Fullajter Nóra a 10., Kurnyák Zsófia a 13., Szőke Réka pedig a 14. helyen zárta a versenyt. A TSC Atlétika Sportegyesülethez kapcsolódik a hír, mely szerint a kétszeres junior világbajnok, felnőtt Eb-n ezüstérmes Világos Adriana a TSC színeiben folytatja pályafutását. Világos Adrianán kívül még két fiatal tehetség, Bácsi Virág és Bede Borbála is a topolyai egyesületben sportol tovább. Ahogy már hírül adtuk, Világos Adriana a közelmúltban 62,96 méteres dobásával (mely új országos csúcs a 23 éven aluliak között) az 1. helyen végzett a szerbiai országos felnőttdobókupán, ami a TSC Atlétikai Sportegyesület első érmét hozta.

Fotók: ASU TSC

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..