home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Két érem a Spartacus atlétáinak
Tóth Tibor
2023.05.05.
LXXVIII. évf. 18. szám
Két érem a Spartacus atlétáinak

A Spartacus atlétái sikeresen szerepeltek Nagybecskereken a tartományi mezeifutó-bajnokságon, mely egyúttal az atlétikai iskolák bajnoksága is volt.

A szabadkai csapat legjobb eredményét Elena Puškar érte el, aki 1500 méteren az idősebb pionírok mezőnyében a 2. helyen ért célba, míg Dajana Bašić Palković ugyanebben a kategóriában az 5. helyen végzett. Sövény Ferenc a fiatalabb pionírok 1500 méteres távján állhatott a dobogó 3. fokára, az idősebb pionírok 2000 méteres futamában pedig Barna Márk az 5. helyet szerezte meg. Az atlétikai iskolák tagjai 350 métert teljesítettek, a Spartacus csapatát a következők képviselték — 2012-ben születettek: Gálfi Miklós, Aleksandar Skajovski, Lana Stantić; 2013-ban születettek: Bogdan Inđić, Nastja Stojanović; 2014-ben születettek: Sara Đurić; 2015-ben születettek: Jovan Rađenović, Vidak Hrnjak, Konstantin Miljković, Ema Perčić, Emili Marković. Ubori László és Zvezdan Kalmar, a Spartacus Atlétikaklub edzői, akiknek Luna Jović segédkezett a gyerekek felkészítésében, elmondták, hogy a több mint száz fiatal atléta részvételével megtartott verseny nagyon magas színvonalat képviselt, hiszen minden futamban több mint 20-an álltak rajthoz. Mindketten elégedettek a legfiatalabb atléták teljesítményével, a gyerekek ugyanis mindent beleadtak a minél jobb szereplés érdekében.


Rajtolnak a lányok (A Spartacus Atlétikaklub felvétele)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..