home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Két érem Balatonfüreden
Tóth Tibor
2020.06.24.
LXXV. évf. 26. szám
Két érem Balatonfüreden

Két érmet nyertek a Palicsi Vitorlásklub tagjai 2020 első versenyén, a Balatonfüreden megtartott BYC Rooster Monautix elnevezésű nemzetközi regattán, melyen optimista, 4.7 és laser standard hajóosztályban mérték össze felkészültségüket a vitorlázók.

A palicsi csapatot Boja Krisztina, Danilo Bešić, Szalai Máté, Nenad Zakić és Márton Benedek alkotta, akiket a két edző, Dejan Zakić és Boja István kísért el a Balatonra. A vajdasági klub tagjai közül Boja Krisztina a dobogó legfelső fokára állhatott, miután megnyerte a laser 4.7 hajóosztály versenyét, míg Danilo Bešić laser standard kategóriában bronzérmet nyert. Érmet ugyan nem szerzett, de megsüvegelendő Nenad Zakić teljesítménye is, aki optimista hajóosztályban a 129 versenyző közül az előkelő 13. helyen ért célba. Ugyanebben a kategóriában Márton Benedek a 105. helyen végzett.

A következő versenyt hazai vizeken tartják meg, az országos bajnokság első regattáját ugyanis július 3-a és 5-e között a Palicsi-tavon rendezik meg.


Fotók: Szántó Áron


 Megvalósult a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..