home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Két arany a szerbiai kupán
Tóth Tibor
2022.05.04.
LXXVII. évf. 18. szám
Két arany a szerbiai kupán

A Spartacus kerékpározói két jelentős versenyen vettek részt az elmúlt hétvégén.

A szlovéniai Kranjban tartották meg a Matej Mohorič-kupát, melyen a versenyzőknek 12 kört, összesen 36,8 km-t kellett teljesíteniük. Érmet ugyan nem szereztek a szabadkai kerékpározók, de Ivan Perčić 17. és Vuk Trišić 24. helye mindenképp figyelmet érdemel az erős mezőnyben. A Kraljevo melletti Beranovacon rendezték meg a szerbiai kupa harmadik futamát, melyet Perčić Márk (juniorok, 120 km) és Vuk Trišić (fiatalabb serdülők, 36,4 km) nyert meg, Ivan Perčić pedig, szintén a fiatalabb serdülők között, a dobogó második fokára állhatott. Ugyanebben a korosztályban Bogdan Mandić a 17., Nikola Vujković Lamić pedig a 20. helyen ért célba. A serdülő lányok mezőnyében (36,4 km) Nikolina Perčić a 7. helyen gördült át a célvonalon. Csapatban a fiatalabb serdülők mezőnyében a Spartacus végzett az 1. helyen.


Fotók: Spartacus Kerékpárklub

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..