home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Kerekasztal-beszélgetés a menekültek világnapja alkalmából
Tancsik Richárd
2022.06.17.
LXXVII. évf. 24. szám
Kerekasztal-beszélgetés a menekültek világnapja alkalmából

A menekültek világnapja alkalmából 2022. június 17-én, pénteken a városháza kék termében Szabadka Város Emberkereskedelem Elleni Csapata és az Atina Egyesület kerekasztal-megbeszélést szervezett Az emberkereskedelem kockázatai és a menekült nők és kislányok elleni nemi alapú erőszak Szerbiában címmel.

Lidija Đorđević, a belgrádi Atina Egyesület képviselője elmondta, a beszélgetésen — amellett, hogy megemlékeznek a menekültek világnapjáról — nemzetközileg és szakmailag felkészült szakemberek értekeznek arról, hogyan tudnák hatékonyabbá tenni a segítségnyújtást, illetve megelőzni az emberkereskedelmet a Szerbiába érkezett és már dolgozó menekült nők, illetve kislányok körében.

A sajtó képviselőinek Ilija Đukanović, a Városi Tanács tagja, Szabadka Város Emberkereskedelem Elleni Csapatának koordinátora is kiemelte, folytatják az együttműködést a témával foglalkozó szervezetekkel, és a maguk területén mindent megtesznek a gond enyhítése érdekében.

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..