home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kell még egy szó...
Martinek Imre
2018.03.12.
LXXIII. évf. 10. szám
Kell még egy szó...

Mottó: „Ha fióka korában a fülemüle nem hallja saját fajtársait, más madarak énekét tanulja meg.”

Egy újabb beváltott ígéretet jegyzett a torontálvásárhelyi, főleg nyolcadikosok barangolási munkanaplója. A tizennégy plusz két fős csapatom ezúttal a délkelet-bánsági Érdsomlyó várát, illetve annak környékét járta be kikelet havának tizedik napján.
 


Kell még egy szó... Az elballagás előtt mindenképp. Hogy honnan hová, arra most hadd ne adjak szájbarágós választ. Mert lesz talán olyan is, aki azért mégiscsak itt marad. Nemcsak a kis érettségi vizsga után, de azon túl is. Ellenállva még egy ideig az Óperenciás-tengeren túlról lankadatlanul érkező delejes hívásoknak. Vagy ki tudja? Jelenleg az volt a legfontosabb, hogy a fényévekkel korábban tett oktatói ígéretemet végre valóra is váltsam. Hogy eljussunk Herczeg Ferenc írófejedelmünk szülővárosába. Is.

Jegyzetünk teljes terjedelmét lapunk március 21-ai nyomtatott számában olvashatják.

Írta és fényképezte: Martinek Imre, a torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskola biológiatanára

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..