home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kegyetlen üzlet
Brasnyó Zoltán
2015.04.29.
LXX. évf. 17. szám
Kegyetlen üzlet

1981 durva év volt az Amerikai Egyesült Államokban. A bűnözés ugyanis minden korábbinál hatalmasabb méreteket öltött, a kisemberek házába ugyanúgy beférkőzött, mint a nagyvállalatok mindennapjaiba. A pénzhamisítóktól kezdve az ingatlancsalókon át az utcai zsebesekig mindenki túlórázott. Valami egészen egyedülálló jelenséggel kellett szembenézniük a rend őreinek az USA-ban, ami az ország történelmét és utcáinak egyébként sem túl békés természetét ismerve a szokásos balhéknál is nagyobb falat volt. A bűnözési hullám úgy csapott le a kishalakra és a nagyhalakra, mint egy nagyobb cunami.

Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..