home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kaszás Attila-szavalóverseny
M. I.
2013.07.03.
LXVIII. évf. 27. szám
Kaszás Attila-szavalóverseny

Komáromban rendezték meg a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége szervezésében a Kaszás Attila-szavalóversenyt. A rendezvényre mintegy 80 tanuló jelentkezett.

A versmondók két művet adtak elő: egy, a Nyugat költői által írt alkotást és egy tetszés szerint választott költeményt. A résztvevőket a bírálóbizottság arany, ezüst és bronz minősítéssel értékelte.
A Nagybecskereki Oktatási Központ Szép szó műhelyének tanulói is részt vettek ezen a versenyen. Margit Márta elsős középiskolás és Lukács Anna hatodikos tanuló bronzminősítést érdemelt ki, Bera Leontina negyedikes tanuló pedig az ezüstkategóriába került. ,,A szakmai zsűri tanácsadása és buzdítása erőt ad, hogy az alapos és lelkes munkánkat magasabb szintre emeljük’’ — olvasható Lukács Gabriella tanítónőnek a közösségi portálon is megosztott bejegyzésében. A vajdasági diákok erre a rangos nemzetközi szavalóversenyre a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete (VMPE) támogatásával utazhattak el. 
(Forrás: Nagy Margit — VMPE)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..