home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Karácsonyi műsor és vásár a muzslyai iskolában
Borbély Tivadar
2021.12.21.
LXXVI. évf. 50. szám
Karácsonyi műsor és vásár a muzslyai iskolában

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola központi épületének előcsarnokában „A szeretet lángja ég...” címmel karácsonyi műsort és színpadavatót is rendeztek.

A szülőket és a nagyszülőket igazi karácsonyi hangulat várta. Az ünnepi műsorban felléptek az alsó tagozatos tanulók, a Méhecske énekcsoport, a Süveg Zita és Liptai Hanna páros, valamint az iskola citerazenekara. A gyermekek betlehemes játékokkal, énekekkel, szavalatokkal és tánccal léptek színpadra. A közönség, de maguk a tanítók, a tanárok és a fellépők is igazi ünnepi hangulatban tértek haza. 

Az esemény keretében a muzslyai iskola felső tagozatos diákjai egy karácsonyi vásárt is rendeztek, melyen mézeskalácsokat, teát, karácsonyi dísztárgyakat, könyveket és játékokat árusítottak. 

A bevételt jótékonysági célra fogják fordítani. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..