home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Karácsonyi köszöntő
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Karácsonyi köszöntő

A karácsony alkalmából köszöntöm minden kedves polgártársamat a szabadkai képviselő-testület elnökeként.

Kívánok önöknek áldott ünnepet, töltse ki azt a meghittség, az együttlét öröme, hiszen a karácsony maga a reménykedés és a szeretet érzése.

Tudom jól, hogy nem mindenki tud most szeretteivel együtt ünnepelni, a várva várt találkozásokat nehezíti a járványhelyzet is, de ez az ünnep legyen egyben emlékeztető is arra, hogy jobban odafigyeljünk egymásra és magunkra, azokra, akik fontosak nekünk, környezetünkre.

Áldott békés karácsonyt kívánok a szabadkai önkormányzat minden lakosának. A szeretet, a remény és a békesség tegye széppé ezt az ünnepet mindannyiuk számára.

Dr. Pásztor Bálint

Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..