home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Karácsonyi jótékonysági gyűjtés
2020.12.14.
LXXV. évf. 50. szám
Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

Tavaly a Jótékonysági Mikulás estünkön megdöntöttük az előző 7 év támogatási rekordját, széles összefogással összesen 2 230 000 Ft-tal tudtuk támogatni a nagykikindai, szajáni, kisoroszi, szentmihályi és ürményházai óvodákat, illetve iskolákat – olvashatjuk a budapesti Vajdasági Baráti Egyesület felhívásában.

A világjárvány miatt a civil szervezet ezúttal nem rendezhet Jótékonysági Mikulás estet, de – mint írják – ez nem akadályozza meg őket abban, hogy támogassák a nehéz helyzetben lévő gyermekeket. 

De a reményt és a hitet ez nem rombolhatja le, és azt sem, hogy idén kilencedjére is segítsünk. A Vajdasági Baráti Egyesület csapata ismét összefogott és egy olyan karácsonyi gyűjtést indított el, amivel azokat tudjuk segíteni, akik e pandémiás helyzetben még sérülékenyebbek: a nehéz anyagi helyzetben élő gyerekeket.

A Vajdasági Baráti Egyesület tagjainak magánadományaiból illetve egyesületünk keretéből 2 250 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze kezdésként, vagyis máris túlszárnyaltuk az előző 8 év legmagasabb támogatási összegét – áll a közleményben.

Az idei kedvezményezettek a Lurkóház gyermekotthonok, az óbecsei Samu Mihály Általános Iskola rászoruló gyerekek konyhája, és a Horgosi tanoda hátrányos helyzetben élő helybéli gyermekvédencei lesznek.

Kérjük, ti is segítsetek, azt az összeget, amit a Jótékonysági Mikulás estünkön a belépőre, ételre-italra költöttétek volna, ajánljátok fel a gyermekek érdekében, hogy szebb gyermekkoruk lehessen.

A felajánlásokat a következő számlaszámon várjuk:

Vajdasági Baráti Egyesület
Erste Bank 11600006-00000000-60650436
Közleményben: Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

Mert a legjobb adni!

Kívánunk mindenkinek szeretettel teli, áldott Karácsonyt! – üzeni dr. Simon Vilmos, a Vajdasági Baráti Egyesület elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..