home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Karácsonyi cipősdoboz-gyűjtés
2020.11.12.
LXXV. évf. 46. szám
Karácsonyi cipősdoboz-gyűjtés

A sok önzetlen adományozónak köszönhetően a legutóbbi kárácsonyi cipősdoboz-akciónkon rengeteg kisgyermek arcára varázsoltunk mosolyt. Nagyon máshogy alakult a 2020-as év, mint terveztük, de idén is nagy szükség van az összefogásra. Most talán sokkal fontosabb megmutatni, hogy mennyi szeretet fér egy cipősdobozba.

Több, mint gondolnánk!

Az elmúlt hónapok sokak számára hoztak nem várt nehézségeket, de az álmunk továbbra is az, hogy sok-sok gyermek karácsonyát tegyük felejthetetlenné.

A karácsonyi készülődés talán a legizgalmasabb időszaka az évnek.

Emlékeztek még, milyen volt gyermekként várni a Télapót? Fel tudjátok idézni, amikor leskelődtetek az ablakon, hátha meglátjátok szánjával az égen repülni? És, amikor izgatottan törölgettétek a csizmátokat? Ismerős érzés, amikor karácsony reggelén a fa alatt vártak az ajándékok? Leírhatatlanul nagy örömök voltak ezek.

Most arra kérünk, hogy gondoljatok azokra a gyermekekre, akiknek egyáltalán nem természetes, hogy ajándék kerül a fa alá! Még mindig vannak olyanok, akik csomag nélkül maradnak az ünnepen. Fogjunk össze, hogy legyen minden gyermek számára öröm és vidám a karácsony! Segítsünk ott, ahol erre a legnagyobb szükség van!

Az idei „Karácsonyi cipősdoboz gyűjtés” ötlete a vírushelyzethez alkalmazkodva született meg. A személyes kapcsolódásokat, találkozásokat minimalizálva és mindannyiunk biztonsága érdekében, most az akcióra szánt csomagokat postai úton eljuttatva csempészhetünk varázslatot a gyermekek életébe. 

Azok a „Titkos Télapók” jelentkezését várjuk, akik segíteni szeretnék a szükségben élő gyermekeket. Egy csöppnyi gondoskodással felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk valakinek, akinek ez mindennél többet jelent.

Ezt hogyan teheted meg?

Zárd cipősdobozba a szereteted! Állíts össze egy kedvességgel teli cipősdoboz-ajándékot egy szükségben élő gyermek részére.

Jelentkezhetnek azok is, akik ismernek olyan gyermeket, aki felé nem jár a „télapószán”.

Ha idén nem jut el hozzátok, de el szeretnéd gyermekedhez hívni a „Titkos Télapót”, jelentkezz!

Bővebb információt kérni és jelentkezni üzenetben lehet a Zentai baba-mama klub Facebook oldalán, vagy megtehetitek a zentaibabamamaklub@gmail.com címen is.


Határidő: december 1.


Most te is lehetsz valaki „Titkos Télapója”. Valakié, akihez idén másképp nem jutna el a csoda. Nélkülöző gyermeknél nincs szomorúbb, nekik örömet szerezni földöntúli boldogság. Varázsoljuk együtt szebbé sok-sok nehéz sorsú gyermek karácsonyát!

Tomić Edina
Zentai-baba-mama klub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..