home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Karácsonyi Akusztik Palya Beával
MTVA
2019.12.22.
LXXIV. évf. 51. szám
Karácsonyi Akusztik Palya Beával

Különleges koncertet láthatnak az M2 Petőfi TV nézői szenteste. A karácsonyi Akusztik már szokásosnak mondható: tavaly a Margaret Island hozta el az ünnepi hangulatot a zenecsatornára, előtte pedig Pál Dénes. Idén ezt a hagyományt Palya Bea viszi tovább, aki a tőle megszokott lendülettel, energiával varázsol karácsonyi hangulatot az A38 színpadára.


Fotó: MTVA

Nagyon örültem ennek a felkérésnek! Amikor az anyagot raktam össze, gondolkodtam, miként adhatom a legtöbbet: hát úgy, ha őszinte vagyok és dalokkal mutatom meg, milyen nekem ez a mostani karácsony. Szóval csak a dalok és a zene. Ám ezen túl átszövi a hangulatot valami nagyon emelkedett, meghitt, bensőséges dolog: hogy a válás után még erősebb és bátrabb lettem. A zene szeretetén túl ez ennek a koncertnek a fő üzenete: az utam nem az áldozaté, hanem a hősé, minden akadály megerősít, leküzdésével új képességeket csiszolhatok. Így is lehet, drága hallgatóim, halljátok ugye?” – árulta el a mindig őszinte énekesnő, akinek a dalaiban ott van az életigenlés, az átváltozás öröme, a hálaérzet, de ugyanúgy megtalálható bennük a közösségi élmény, az együttlét fontossága.


Fotó: MTVA

Az ünnepi hangulatot Molnár Ferenc Caramel személye teszi még feledhetetlenebbé és szebbé, aki két különleges dalt is előad Beával. 

„Amikor Caramel énekel, folyton mosolyognom kell” – kezdi Bea. „A fülem kíváncsi, na vajon most merre viszi a dallamot. Nyughatatlan nyugodtsága ismerős, férfias jelenléte tetszik”. 

A koncerten természetesen elhangoznak a nagy kedvencek is, mint a Szaladós, a Szabadon, az Én Istenem, a Csend, csend, csend és a tavalyi legfontosabb újjászületés-dal, a Hazatalálok én is.
 



 

A Palya Bea karácsonyi Akusztik 2019. december 22-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd két nappal később, kedden, december 24-én a teljes koncert látható lesz 20:15-től az M2 Petőfi TV-n
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..