home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kánikulai délután a Dunán Al Pacinóval
MTVA
2021.05.12.
LXXVI. évf. 19. szám
Kánikulai délután a Dunán Al Pacinóval

A Duna Televízió vasárnap esténként izgalmas krimikkel várja nézőit. A csatorna Zsaruk és zsiványok – A bűnügyi filmek sztárjai tematikus válogatásában az 1960-as–80-as évek klasszikusai szerepelnek. Május 16-án 21.15-től az Oscar-díjas Kánikulai délután lesz látható, Al Pacinóval a főszerepben.

A Duna Televízió vasárnaponként a bűnügyi filmek legjavát kínálja. Május 16-án 21.15-től a Kánikulai délután című krimit láthatják a nézők Al Pacino parádés főszereplésével. A filmtörténet meghatározó színészegyéniségét a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték. A fordulatokkal teli drámát az amerikai filmművészet klasszikusai között tartják számon. A háromszoros BAFTA-díjas alkotás megtörtént esemény alapján készült, egy magazinban megjelent újságcikk ihlette: három férfi ki akarta rabolni az egyik brooklyni bankfiókot.

Al Pacino 1975-ben a Kánikulai délutánban (fotó: MTVA)

Sonny és két társa azt tervezték, hogy egyszerűen és gyorsan túl lesznek a rabláson, ám semmi nem a terv szerint alakul. A trió egyik tagja rögtön az elején visszalép. Az időzítésbe hiba csúszik, a pénzszállítók megelőzték a botcsinálta bandát, így alig maradt valami a kasszában. A rendőrség körülveszi az épületet. A gyorsnak ígérkező, könnyű pénzszerzésből pedig egy szempillantás alatt túszdráma lesz. És persze a titkos banki „tranzakcióról” a tudósítás sem maradhat el. Hamarosan a média képviselői is megjelennek.

Sidney Lumet mesteri rendezése kihagyhatatlan filmes csemege a krimikedvelőknek. A Duna Televízió válogatása a műfaj remekeit vonultatja fel, amelyek garantált kikapcsolódást ígérnek.

 Zsaruk és zsiványok – A bűnügyi filmek sztárjai vasárnap esténként a Duna Televízióban:

Kánikulai délután május 16-án 21.15-kor!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..