home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Jutalmazták a legjobbak kreativitását
Kartali Róbert
2020.07.29.
LXXV. évf. 31. szám
Jutalmazták a legjobbak kreativitását

Oklevelet és értékes nyereményeket kaptak a VM4K első online táborának legkreatívabb resztvevői. A Magyarok, akik megváltoztatták a világot — TOP10 nyári kamasztábor egy tematikus, ismeretterjesztő előadás-sorozat keretében vasárnap ért véget, az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadót szerda délután tartották meg. 

Gyurásevity Vivien munkáját értékelték a legjobbnak, az ő jutalma egy táblagép volt. Kovács Áron lett a második helyezett, ő egy külső merevlemezt és egy fejhallgatót nyert. A harmadik helyet Gyurásevity Adrián érdemelte ki, akit a szervezők egy Bluetooth-hangszóróval jutalmaztak. A közönségdíjat, illetve a vele járó Bluetooth-fejhallgatót Arnold Réka kapta. 


A szerző felvételei

A tábornak az volt az alapkoncepciója, hogy híres magyarokról és találmányaikról szóló — feladványokkal egybekötött — videobejegyzések segítségével inspirálják a fiatalokat, hogy saját találmánnyal álljanak elő. A találmányt nemcsak feltalálni és kivitelezni kellett, hanem értékesíteni is — így logikai képességeik és kreativitásuk felhasználásával egy meggyőző videobejegyzés formájában mutatták be a végeredményt, melyet szakmai zsűri és a Facebook-közösség is értékelt. A versenyvideókat hétfőn tették közzé a VM4K Facebook-oldalán. 


Még több kép!▼ 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..