home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Június elejétől útlezárás Szabadka egyik legforgalmasabb részén 
2023.04.25.
LXXVIII. évf. 16. szám
Június elejétől útlezárás Szabadka egyik legforgalmasabb részén 

A vasútépítési munkálatok miatt június elején a városközpontban lévő Lidl és Pátria szálló közti útszakaszon, azaz a vasúti híd alatti útvonalon leállítják a forgalmat. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre, az illetékesek szerint azonban, mivel a távfűtés csöveit is lecserélik, októberre, a következő fűtési szezon kezdetére a munkálatoknak részben be kellene fejeződniük. De ez nem jelenti azt, hogy a forgalom is megindul addigra, írja a Subotica.info portál.

Mivel a városközponton áthaladó vasútvonal, illetve a vasúti felüljáró, Szabadkát két részre osztja, nagy fennakadások várhatóak a forgalomban. A vasúti híd mellett az édességgyárnál található aluljáró és a Majsai híd is zárva lesz. Időközben alternatív útvonalakat jelölnek majd ki, s teljesen meg fog változni Szabadkán a forgalmi rend. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy közben a vasúti teherforgalom működik majd a szabadkai állomáson keresztül Szeged irányába.

Annyi bizonyos, hogy a gyalogosok számára egy korridort létesítenek az új városháza és a Lidl között, illetve, hogy újjáépül majd a vasúti híd is. Az útlezárásokkal kapcsolatos információkat még nem közölték, a munkálatok azonban már megkezdődtek, a hídon szedik fel a régi sineket.

Forrás: Subotica.info, Vajdaság Ma

Fényképezte: Szalai Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..