home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Július 1-jétől nyári tarifa a horvát autópályákon
2024.07.01.
LXXIX.. évf. 26. szám
Július 1-jétől nyári tarifa a horvát autópályákon

Július 1-je és szeptember 30-a között a horvát autópályákon a nyári tarifa lesz érvényben, ami azt jelenti, hogy tíz százalékkal magasabb autópályadíjat kell fizetni. A nyári tarifa nem vonatkozik az autóbuszokra és a kamionokra.

Továbbra is kedvezményre tehetnek szert azok az autósok, akik rendelkeznek elektronikus ENC-készülékkel, amelynek használata az idényben 21, a szezonon kívül 33 százalékos engedményre jogosít fel. A készülékek a fizetőkapuk melletti irodákban vásárolható meg, az ára 15 euró. Bármekkora összeg feltölthető rá, ami akár jövőre is felhasználható. A készülékkel elkerülhető a sorban állás is.

Forrás: MTI

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..