Juhásznapok Felsőhegyen

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Juhásznapok Felsőhegyen

- Szabó Attila felvételeZenta község idegenforgalmi szervezete az önkormányzat támogatásával rendezte meg a Felsőhegyi Juhásznapokat, vagy ahogyan a korábbi évekből ismerjük: a birkanyíró és birkapaprikás-főző versenyt. A birkanyírást és az állatkiállítást a régi helyszínen, a szövetkezet ud...

- Szabó Attila felvétele

Zenta község idegenforgalmi szervezete az önkormányzat támogatásával rendezte meg a Felsőhegyi Juhásznapokat, vagy ahogyan a korábbi évekből ismerjük: a birkanyíró és birkapaprikás-főző versenyt. A birkanyírást és az állatkiállítást a régi helyszínen, a szövetkezet udvarában tartották meg, a szakácsok pedig a művelődési ház melletti parkban kaptak helyet. Az eseményt tejtermékek bemutatója, sportvetélkedő, kirakodóvásár tette színesebbé, de nem maradtak ki a fiákeresek, az ostorpattogtatók és a lovasok sem.
A hangulatos, nagy érdeklődést kiváltó rendezvényen többek között jelen volt Juhász Attila, Zenta polgármestere, Varga László, a VMSZ parlamenti képviselője, Ágoston András, a VMDP elnöke és dr. Farkas Emil, a Magyar Koalíció tartományi jelöltje is.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Juhásznapok Felsőhegyen
Körkép
Juhásznapok Felsőhegyen
Körkép
Facebook

Támogatóink