Jövőnk vidéken, héthatáron

Jövőnk vidéken, héthatáron

A pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület közös rendezvényt tartott a Vajdasági Magyar Civil Szövetséggel. Az esemény a Nemzeti sorskérdéseink kampány része volt, és a magyarországi Rákóczi Szövetség, valamint a Civil Összefogás Fórum is támogatta.

Jövőnk vidéken, héthatáron címmel Fábry Szabolcs, a Civil Összefogás Fórum tagja tartott előadást. Személyes élettapasztalata által mutatott rá a közösségben és a nemzetben való gondolkodás fontosságára, illetve annak jelentőségére, hogy a magyar állampolgárságú külhoniak is részt vehetnek az anyaországi választásokon. Az előadót Pancsovára Béres Zoltán, a Vajdasági Magyar Civil Szövetség elnöke, továbbá a civil szövetség képviseletében érkező Pásztor Orsolya előadás-szervező is elkísérte.

Az eseményről a Pancsovai Televízió Magyar Percek forgatócsoportja is készített helyszíni felvételt, illetve alkalmi beszélgetést a vendégekkel. Az 588. adásba szerkesztett szakmai beszámoló a https://www.youtube.com/watch?v=-cKl-b600yA címen meg is tekinthető.  

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Jövőnk vidéken, héthatáron
Bánáti Újság
Jövőnk vidéken, héthatáron
Bánáti Újság
  • Zséli Ágnes
  • 2020.08.03.
  • LXXV. évfolyam 31. szám
Facebook

Támogatóink