Jövőkép és küldetés

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Jövőkép és küldetés

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma (VMSZ IF) kétnapos stratégiai képzést tartott a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában. A programban - melynek egyik fővédnöke az NDI volt - 22 fiatal vett részt Vajdaság egész területéről. A megnyitón Horváth Noémi, a VMSZ IF...

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma (VMSZ IF) kétnapos stratégiai képzést tartott a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában. A programban - melynek egyik fővédnöke az NDI volt - 22 fiatal vett részt Vajdaság egész területéről.
A megnyitón Horváth Noémi, a VMSZ IF ügyvezető alelnöke, Ricz Emese, a VMSZ IF elnök asszonya és Kormányos László, a VMSZ csókai helyi szervezetének az elnöke is felszólalt.
- A képzés lényege a stratégiai terv megvilágítása volt, az alapfogalmaktól kezdve egészen a hozzá kapcsolódó folyamatokig. Felvázoltuk szervezetünk jövőképét, meghatároztuk küldetésünk célját. Azt szeretnénk elérni, hogy a fiatalok kritikusan gondolkodjanak és tisztán lássák a körülöttük zajló eseményeket. Fontos, hogy meghatározzák önazonosságukat és megtalálják helyüket a vajdasági közéletben - mondta Ricz Emese.
A résztvevők az elméleti ismereteket gyakorlati és műhelymunkákkal tették életszerűvé. Ebben a segítségükre volt Aleksandra Knez-Milojković (NDI), Juhász Bálint, a VMSZ ügyvezető alelnöke és Kovács Elvira parlamenti képviselő asszony.
A következő képzésen, melyet várhatóan májusban szerveznek meg, konkrét cselekvési tervet szeretnének kidolgozni.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Jövőkép és küldetés
Szabadkai Napló
Jövőkép és küldetés
Riport
Facebook

Támogatóink