home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Jövőkép és küldetés
B. L.
2012.03.21.
LXVII. évf. 12. szám
Jövőkép és küldetés

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma (VMSZ IF) kétnapos stratégiai képzést tartott a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában. A programban - melynek egyik fővédnöke az NDI volt - 22 fiatal vett részt Vajdaság egész területéről. A megnyitón Horváth Noémi, a VMSZ IF...

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma (VMSZ IF) kétnapos stratégiai képzést tartott a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában. A programban - melynek egyik fővédnöke az NDI volt - 22 fiatal vett részt Vajdaság egész területéről.
A megnyitón Horváth Noémi, a VMSZ IF ügyvezető alelnöke, Ricz Emese, a VMSZ IF elnök asszonya és Kormányos László, a VMSZ csókai helyi szervezetének az elnöke is felszólalt.
- A képzés lényege a stratégiai terv megvilágítása volt, az alapfogalmaktól kezdve egészen a hozzá kapcsolódó folyamatokig. Felvázoltuk szervezetünk jövőképét, meghatároztuk küldetésünk célját. Azt szeretnénk elérni, hogy a fiatalok kritikusan gondolkodjanak és tisztán lássák a körülöttük zajló eseményeket. Fontos, hogy meghatározzák önazonosságukat és megtalálják helyüket a vajdasági közéletben - mondta Ricz Emese.
A résztvevők az elméleti ismereteket gyakorlati és műhelymunkákkal tették életszerűvé. Ebben a segítségükre volt Aleksandra Knez-Milojković (NDI), Juhász Bálint, a VMSZ ügyvezető alelnöke és Kovács Elvira parlamenti képviselő asszony.
A következő képzésen, melyet várhatóan májusban szerveznek meg, konkrét cselekvési tervet szeretnének kidolgozni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..