home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Jótékonysági rendezvények a hétvégén
2022.10.18.
LXXVII. évf. 41. szám
Jótékonysági rendezvények a hétvégén

A hétvégére két jótékonysági rendezvényt hirdettek meg.

2022. 10. 22-én, szombaton, humanitárius váltófutást tartanak Szabadka és Belgrád között. A hét résztvevő 5 kilométerenként váltja egymást. Az indulás reggel hat órakor lesz a Szabadka központjában lévő kék szökőkúttól, a cél Belgrádban a Szent Száva templomnál van.

A szervezők így szeretnék felhívni a figyelmet a 2020-ban született Leona Kovač betegségére, akinek a gyógykezelésére a belgrádi székhelyű Budi Human Alapítvány is gyűjt. Leonának a 3030-as számra az 1125-ös szám megjelölésével küldhetünk sms-t, melynek ára 200 dinár.

A megmozdulásban résztvevők üzenete minden jószándékú emberhez: Még mi futunk, Önök küldjék az sms-eket!

A Naše malo nekome je sve csoport 2022. 10. 23-ára hirdette meg a jótékonysági akcióját. 8 és 13 óra között vásárt és főzést tartanak Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Középiskolával (MEŠC) szemben, a parkolóban.

A gyermekeket a helyszínen szórakoztató program várja.

Az érdeklődők az ételt, melynek adagja 200 dinár, 12 óra után vásárolhatják meg. Az ételárusítás a vásár teljes bevételét a Budi Human Alapítvány számlájára utalják át Leona, Melinda és Leo részére.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..