home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Jótékonysági koncert a Politechnikai Iskolában
Tancsik Richárd
2022.05.04.
LXXVII. évf. 18. szám
Jótékonysági koncert a Politechnikai Iskolában

A városháza médiaközpontjában tartott sajtótájékoztatón bejelentették a Professura Alapítvány által szervezett jótékonysági koncertet, melynek bevételét a tehetséges diákok ösztöndíjazására fordítják.

Iso Planić, a Politechnikai Iskola igazgatója üdvözölte a megjelenteket, és elmondta, örül, hogy bejelentheti a Professura Alapítvány rendezvényét, illetve arról is szólt, hogy a Politechnikai Iskola javaslatára alakult meg az alapítvány. Kiemelte, az iskola célja az oktatás mellett, hogy a tanulókat a szolidaritásra tanítsa, illetve buzdítsa a humanitárius tevékenységekben való részvételre. 

Stela Šarović, a Politechnikai Iskola irodalomtanára és a Professura Alapítvány alapítója elmondta, hogy a szervezet fiatal, és több humanitárius tevékenységben is részt vettek már, melyben az oktatók és a tanulók is aktív szerepet vállaltak. Az eddigi tevékenységüket pedig csütörtökön, május 5-én, 12 órakor a Politechnikai Iskola udvarában tartandó koncerttel szeretnék megkoronázni. A jótékonysági koncert teljes bevételét két vagy három ösztöndíj létrehozására szeretnék fordítani, az összeget a legtehetségesebb diákok kapnák meg szeptemberben. Továbbá megköszönte az állami, a tartományi és a városi ösztöndíj-lehetőségeket is, és az alapítvány ehhez szeretne csatlakozni.

Nagy Csongor, az iskola tornatanára, a koncert fő szervezője elmondta, hogy az esemény humanitárius jellegű lesz, és mindenkit szeretettel várnak a Politechnikai Iskola udvarában május 5-én, csütörtökön, 12 órakor.

Stela Šarović továbbá közölte, hogy az alapítvány munkájába bárki bekapcsolódhat, és támogathatja pénzadománnyal. A támogatással és a koncerttel kapcsolatos további információkat a Professura Alapítvány Facebook-oldalán ITT kaphatnak az érdeklődők.

 

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..