home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
Jótékonysági kiállítás
(T. T.)
2014.06.11.
LXIX. évf. 24. szám
Jótékonysági kiállítás

A közelmúltban a Szabadkán tomboló vihar következtében Tóth Klára nyugdíjas Hanibal Lučić utcai háza lakhatatlanná vált. Török István festőművész, a szintén az ebben az utcában működő alkotóház tulajdonosa és vezetője jótékonysági akciót szervez, mely alkalomból húsz festő és képzőművész ajánlotta fel egy-egy alkotását.

— Az Újfalu helyi közösség irodájában kiállítjuk az alkotásokat, amelyeket a polgárok megvásárolhatnak, ezzel is segítve a károsultnak. A festmények megvásárolhatóak úgy is, hogy az érdeklődők befizetik a kép árát a megadott folyószámlára, vagy úgy, hogy befizetnek egy bizonyos összeget a ház felújításához szükséges anyagra, s ebben az összegben választhatnak egy alkotást maguknak. Ha valaki nagyobb összeget utal át a számlára, az is választhat egy képet a kiállítottak közül.

A képek már megtekinthetők az Újfalu helyi közösség irodájában minden hétköznap 8 és 14 óra között.

— Szeretnék köszönetet mondani Tárnoki Ilonának, Bernát Zsuzsannának, Brasnyó Katalinnak, Kincses Č. Annának, Lányi Ágnesnek, Madai Katalinnak, Kerekes Sándornak, Gyurkovics Hunornak, Đuro Maravićnak, Ivana Pejićnek, Lukatics Elvirának, Kabai Évának, Zorica Popovićnak, Ivana Vukov Tucakovićnak, Slavinka Cvijetićnek, Sári Eszternek, Szajkó Istvánnak és Basch Emmának, hogy egy-egy alkotásukat felajánlották e nemes cél érdekében -– mondta Török István, aki maga is felkínálta néhány munkáját.

A segíteni kívánó személyek, vállalatok, közösségek a következő folyószámlára fizethetik be támogatásukat: 310-7200105769134-71

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..