home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Jótékonysági karácsonyi vásár lesz Muzslyán
Borbély Tivadar
2022.12.12.
LXXVII. évf. 49. szám
Jótékonysági karácsonyi vásár lesz Muzslyán

Szombaton, december 17-én, az idén is összefognak Muzslyán a civil szervezetek, a magánvállalkozók és a közösség képviselői annak érdekében, hogy az egész napos, Muzslyai Karácsony elnevezésű jótékonysági vásár teljes bevételét a rászorult, szegény és beteg gyerekek, családok és idősek megsegítésére, örömszerzésére fordítsák.

Az eseménynek a helybeli Szűz Mária Szent Neve-templom udvara és az Emmausz Fiúkollégium tornaterme ad otthont, ahol a 10 órakor kezdődő kirakodóvásárt egy színvonalas, meglepetésekkel teli ünnepi műsor követi majd 14 órától.

A jótékonysági karácsonyi vásár az idén sem múlhat el a hagyományos ünnepi étkek, a forralt bor, a pálinka és a tea, illetve az édes és a sós sütemények nélkül.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..