home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Jótékonysági est a Lajkának
2024.01.15.
LXXIX. évf. 2. szám
Jótékonysági est a Lajkának

Bert & Ernie Night címmel tartottak a hétvégén jótékonysági zenés estet Zentán, a Zentropiában a helyi Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesülete támogatására. Az eseményen, melyet Szabó Róbert, a Bert & Ernie formáció egyik tagja és Horvát Eszter szervezett, adományokkal és tombolajegy vásárlásával gyűjtöttek pénzt kutyaeledelre és építőanyagokra. A jótékonysági rendezvényen közel 60 ezer dinár gyűlt össze. A számos felajánlás között ott volt a Hét Nap Lapkiadó Kft. két könyvcsomagja is.

Korábban a Pannon RTV is csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez. A médiaház munkaközösségének jóvoltából csaknem 20 ezer dinár értékben vásároltak 120 kilogramm száraz, valamint 26 kilónyi konzerv állateledelt, amelyet ugyancsak a zentai Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesületének ajándékoztak.

A Lajka civil szervezet önkéntesei jelenleg 25-30 kutyáról gondoskodnak. Nemrégiben sikerült saját telket vásárolniuk, amelyet fejleszteni szeretnének, hogy a kutyák tartására alkalmas legyen. Jelenleg építőanyagra és kutyaeledelre lenne leginkább szükségük.

Az egyesület tevékenységéről és az örökbe fogadható kutyákról a https://www.facebook.com/Lajka.Zenta oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.  

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..