home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Jótékonysági előadás Nagykikindán
2023.10.11.
LXXVIII. évf. 41. szám
Jótékonysági előadás Nagykikindán

A nagykikindai Kristóf család megsegítésére szervez jótékonysági előadást a nagykikindai József Attila Amatőr Színjátszó Társulat. 


Gyuránki Norbert felvétele

Október 14-én, szombaton, az Egység Művelődési Egyesületben, 19 órai kezdettel Az ezredik éjszaka című darabot adják elő Đorđe Lebović szövegkönyve alapján. A belépő önkéntes adomány, a teljes bevételt a Kristóf családnak ajánlják fel. Az előadás a feliratozásnak köszönhetően a szerb ajkú közönség által is látogatható. A Király Sándor rendezésében készült produkció a legjobb alternatív előadásért járó elismerést érdemelte ki a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozóján.

A Kristóf család otthona április 17-én vált a lángok martalékává. Személyi sérülés nem történt, de tetemes anyagi kár keletkezett. A tűz a melléképületek egyikében lángolt fel, majd onnan a lángra kapott a tetőszerkezet, megsemmisítve az épület jelentős részét. A keletkezett kár 2,5 millió dinár.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..