home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Jótékonysági élő műsor a Pannon TV-ben
(re)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám

Jótékonysági élő műsorra kerül sor december 21-én, este 20.30-tól a Pannon Televízióban. A Caritas segítségével felajánlásukat eljuttatjuk a rászoruló családoknak és a dreai Lurkóháznak, valamint a topolyai Bethesda Szeretetszolgálatnak. Adományaikat a segélyszervezet irodáiban adhatják át Vajdaság-szerte.

A műsor alatt a 024/621-401-es számon vagy az office@pannonrtv.com e-mail címen várjuk a felajánlásaikat. Ha pénzt adnának a rászorulóknak, megtehetik utalással a Caritas 310-174188-91-es bankszámlaszámára Adni Öröm megjelöléssel. Adni Öröm, december 21-én este a Pannon TV-ben. Tegyük szebbé a karácsonyt!

Kozma Zoltán, a Pannon RTV főszerkesztője elmondta, hogy az elmúlt időszakban a munkatársai által készített, szegénysorban élő családokról szóló riportfilmeknek a Híradóban, illetve a Közélet című műsorban történő bemutatása igen nagy érdeklődést keltett a polgárok körében. Éppen ezért határoztak úgy, hogy ezeket a riportokat — újabbakkal kiegészítve — egy egész estét betöltő élő műsorban mutatják be, miközben a segíteni akarók betelefonálhatnak és megtehetik a felajánlásaikat.

— Az akciónkhoz csatlakozott az egyházmegye Caritas szolgálata is, mely szakmai segítséget nyújt nekünk, továbbá ő gondoskodik róla, hogy a pénz-, valamint az egyéb adományok jó kezekbe kerüljenek, és ne történhessen visszaélés — emelte ki a főszerkesztő. — A vasárnap esti (december 21-ei) élő jótékonysági műsorunkkal szeretnénk még inkább tudatosítani az emberekben, hogy nagy szükség van a szegénysorban élők támogatására. Eddig is nagyon sokan keresték fel szerkesztőségünket különféle felajánlásokkal, ezt most bárki megteheti az élő műsorunkban is.

A Pannon RTV nemcsak az ünnepek előtt, hanem folyamatosan, egész éven át szeretne részese lenni hasonló jótékonysági akcióknak, hiszen nemcsak karácsony előtt van szükség a segítségre, hanem az év minden napján. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..