home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Jót cselekedtek Anitáért egy muzslyai fodrászszalonban
Borbély Tivadar
2023.02.13.
LXXVIII. évf. 6. szám
Jót cselekedtek Anitáért egy muzslyai fodrászszalonban

A muzslyai Norma fodrászszalon munkatársai is csatlakoztak azon jótékonysági akciók egyikéhez, amelyeket a helybeli Páger Anita megsegítésére szerveztek, illetve szerveznek a következő hetekben, hónapokban.

A szalon munkatársai úgy döntöttek, hogy vasárnap, február 12-én, kinyitják ajtajukat a jóakaratú és segítőkész polgárok előtt, és az aznapi összbevételt Anita gyógyulására fordítják.

Nemes cselekedetükért dicséretet érdemelnek!

A muzslyai Páger Anita öt évvel ezelőtt balesetet szenvedett. Lezuhant a második emeletről, aminek következtében megsérült a gerince, és kerekesszékbe került. Habár az orvosok azt mondták neki, hogy soha többé nem fog lábra állni, a fiatal lány akaraterejének, valamint a szülei, a család támogatásának és egy zentai klinikának köszönhetően — egy kis segítséggel — fel tud állni.

Nemrég pedig az is kiderült, hogy Thaiföldön egy olyan műtét is elérhető, amelynek köszönhetően újra járni tudna. A műtét, valamint a vele járó költségek mintegy 16 millió dinárt tesznek ki.

Fotó: B. T. és Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..