home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Jót cselekednek Szentmihályon
Borbély Tivadar
2023.04.17.
LXXVIII. évf. 15. szám
Jót cselekednek Szentmihályon

Nemrégiben Szentmihályon jótékonysági bált szerveztek abból a célból, hogy az esemény bevételéből, illetve a tombolajegyek eladásából meszelési munkálatokat végezhessenek a helybeli Sonja Marinković Általános Iskola tantermeiben, irodahelyiségeiben.

Az ötlet megálmodói és a bál szervezői a falu polgárai, a helyi intézmények, szervezetek képviselői és a VMSZ szentmihályi helyi szervezetének tagjai voltak.

— A rendezvényünk sikeres volt, hiszen nagyszámú jelenlevő, adományozó, önkéntes és olyan személy vett rajta részt, illetve segített, aki szívügyének érzi települése, gyermeke és unokája jövőjét. A munkálatok március végén kezdődtek a mennyezet és a falak tatarozásával, majd a tavaszi szünidőben folytatódtak, amikor is négy tanterem került bemeszelésre. Ezúton szeretnénk megköszönni Gulyás Józsefnek, hogy önkéntes és díjmentes munkájával hozzájárult a cél mielőbbi megvalósításához — emelte ki Flaman Diana, a VMSZ helyi tagozatának elnök asszonya.

Tóth Rimai Anasztáziától, a helyi általános iskola igazgatónőjétől megtudtuk, hogy a munkálatok a nyár folyamán folytatódnak. Hátramaradt még egy tanterem, a konyha, az előcsarnok, az illemhelyek stb. meszelése.

A szentmihályi Sonja Marinković Általános Iskolának 46 tanulója van. A tanintézmény keretében működik az óvoda is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..