home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Jónak lenni jó! – Szoboszlai Dominik és az FC Barcelona dedikált mezére is lehet licitálni
MTVA
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Jónak lenni jó! – Szoboszlai Dominik és az FC Barcelona dedikált mezére is lehet licitálni

Vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a nézőket a közmédia a Jónak lenni jó! kezdeményezéssel, melyben idén licitre kerül Szoboszlai Dominik és az FC Barcelona egy-egy dedikált meze is.

December 20-án immár kilencedik alkalommal várja a nézőket és hallgatókat egész napos műsorfolyammal a közmédia jótékonysági kampánya, a Jónak lenni jó! Az idei kezdeményezés keretében egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá az adakozók és a licitálók.

A megvásárolható és licit keretében elvihető felajánlások listáját a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon találhatják és ezek között szerepelnek a Szoboszlai Dominik, valamint az Ferencvárosi TC által felajánlott FC Barcelona dedikált mezek is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..