home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Jó úton halad a megegyezés a vajdasági színházi stratégiáról
2021.09.27.
LXXVI. évf. 38. szám
Jó úton halad a megegyezés a vajdasági színházi stratégiáról

A színházlátogatás hagyományának megteremtése és megerősítése érdekében újabb tartalmas, jó hangulatú és előremutató beszélgetésen vagyunk túl.

Ezt tette közzé Facebook-oldalán Pásztor István, miután tárgyalt a Magyar Nemzeti Tanács elnökével, a színház-, illetve társulatvezetőkkel és a Tanyaszínház elnökével. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hozzátette, több órán át tárgyaltak azokról a jövőképekről, amelyek az egy hónappal ezelőtti találkozó záradékának teljesítéseként készültek el. Leszögezte, közös a cél, kölcsönös a tisztelet. A megbeszélést néhány héten belül folytatják, annak érdekében, hogy elkészüljön a jövőbeli, középtávú színházstratégia alapja.


Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..