home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Jelentkezhetnek a szerbiaiak a koronavírus elleni védőoltásra
Szerbiai RTV
2021.01.11.
LXXVI. évf. 1. szám
Jelentkezhetnek a szerbiaiak a koronavírus elleni védőoltásra

Egyelőre interneten keresztül, de majd telefonon is igényehető lesz a vakcina. A polgárok kiválaszthatják, hogy melyik gyártó oltását szeretnék megkapni.

Mától lehet jelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra az e-Uprava portálon keresztül - jelentette be Ana Brnabić. A kormányfő kiemelte, hogy csütörtöktől telefonon is lehet majd jelentkezni. Hangsúlyozta: a polgárok kiválaszthatják, hogy melyik gyártó oltását szeretnék megkapni, de nyilatkozhatnak úgy is, hogy bármelyiket felvennék. Leszögezte: jelenleg négymillió ember számára elegendő védőoltása van Szerbiának, de megállapodtak különböző gyártókkal még nyolcmillió vakcinára.

A kormányfő bejelentette, hogy a hét végéig a belgrádi vásár épületében megnyílik az oltópont a tömeges oltáshoz. Szerbiában egyébként eddig 9300 polgár kapta meg a vakcinát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..