home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Játszótéravatás
Martinek Imre
2021.04.30.
LXXVI. évf. 17. szám
Játszótéravatás

Történt mindez egy 2020 decemberétől 2021. április végéig tartó komplett, vagyis teljesen az alapoktól indított játszótéri felújítás záróakkordjaként. Ünnepélyes keretek között. A torontálvásárhelyi faluparkban. Dátumilag ez év szelek havának huszonkilencedik napján. Déli tizenkettőkor.

A több alkotórészből tervezett projektum jelenlegi, első etapja mindenekelőtt az Antalfalva község területén gazdálkodó, a szél megújuló energiáját hasznosító Electrawinds K-Wind Kft. vállalat, illetve Torontálvásárhely Helyi Közössége, az Október 4-e Közművesítési Vállalat, a falu jelenlegi lakosai, valamint a messzi távolból változatlan ragaszkodással hazagondoló Juhász házaspár összefogódzása eredményeként valósult meg.

Mint megtudtuk, ez utóbbi, a déli félteke kontinensországában élő család pénzadományából térmegfigyelő kamerákat vásároltak, és hamarosan ki is helyezik őket. Szavatolva általuk nemcsak a játszótér, de annak közvetlen élvezői, a két és tizenkét év közötti kisgyermekek biztonságát is.

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..