home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját
Pannon RTV
2021.01.21.
LXXVI. évf. 3. szám
Január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját

A Boldogasszony ablakában című kisjátékfilmmel készül a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség. Kálló Béla alkotását péntek este sugározza a Pannon Televízió.

A korábban megszokott megemlékezések, ünnepi műsorok elmaradnak, vagy átkerülnek az online térbe. A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség egy kisjátékfilmmel készül.

A Boldogasszony ablakában című film három évforduló, esemény előtt tiszteleg. Ezek a nemzeti összetartozás éve, a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok, illetve a magyar kultúra napja. Az alkotás rendezője Kálló Béla. A filmet január 22-én 20 óra 30 perckor láthatják a Pannon TV műsorán.

A magyar kultúra napja Magyarkanizsán

Alkalmi, verses-zenés irodalmi műsorral készül a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény idén a magyar kultúra napja alkalmából. Fellépnek a Zentai Magyar Kamaraszínház művészei a Ha vártál lángot… című összeállítással. Kortárs és klasszikus magyar írók versei csendülnek fel Verebes Judittól, Dévai Zoltántól, Szilágyi Árontól, Papp Arnoldtól és Virág Györgytől. Az alkalmi műsor pénteken 18 órakor kezdődik a magyarkanizsai Művészetek Házában. A belépés díjtalan

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..