home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Január 17-étől ismét 7 és 19 óra között tart nyitva a Királyhalom–Ásotthalom közúti határátkelőhely
2024.01.16.
LXXIX. évf. 2. szám
Január 17-étől ismét 7 és 19 óra között tart nyitva a Királyhalom–Ásotthalom közúti határátkelőhely

Január 17-étől, szerdától ismét mindennap 7 óra és 19 óra között működik a Királyhalom–Ásotthalom közúti határátkelőhely, vagyis véget ér az ünnepek idejére vonatkozó meghosszabbított nyitva tartás.

A Béreg–Hercegszántó közúti átkelő, a Horgos–Röszke autópálya-határátkelőhely és a Kelebia–Tompa átkelő továbbra is 24 órában dolgozik, míg a horgosi közúti határátkelőhely január 31-éig, szintén éjfélig, vagyis 24 órában várja az utasokat.

A Rábé–Kübekháza, a Gyála–Tiszasziget, a Bajmok–Bácsalmás, a Rastina-Bácsszentgyörgy határátkelőhely 7 és 19 óra között vehető igénybe.

Forrás: MTI, Pannon RTV 

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..