home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Ismét utak lezárását tervezik a mezőgazdasági termelők
2023.11.13.
LXXVIII. évf. 45. szám
Ismét utak lezárását tervezik a mezőgazdasági termelők

A bejelentések szerint november 13-án újra tüntetést tartanak a mezőgazdasági termelők Szerbiában, és országszerte utakat zárnak le.


Apró József májusi felvétele

A tervek szerint Szabadkán 13 órától blokád alá veszik a Nagyfény felé vezető utat, majd egy óra elteleltével 30 percre szabaddá teszik a forgalmat. A mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket az útzár idején is átengedik. A tüntetők a polgárok megértését kérik.

A gazdák a megmozdulást azzal indokolják, hogy anyagilag a szakadék szélén állnak, és jelenleg azért harcolnak, hogy megmaradjanak. Azt kérik, hogy hasonló bánásmódban részesüljenek, mint a fejlett országokban dolgozó termelők.

 

Forrás: Beta, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..