home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ismét meghirdeti a Magyar szemmel című fotópályázatát a Nemzetpolitikai Államtitkárság
2023.05.05.
LXXVIII. évf. 18. szám
Ismét meghirdeti a Magyar szemmel című fotópályázatát a Nemzetpolitikai Államtitkárság

Anyaföld, anyanyelv, anyaszív – anyák napja közeledtével, ezzel a három témával hirdeti meg újra a népszerű Magyar szemmel című fotópályázatát a Nemzetpolitikai Államtitkárság. A felhívás a Nemzetpolitikai Államtitkárság idei tematikus éve, a 2023 a gondoskodó nemzet éve programsorozatának részét képezi.

A pályázatra a világ bármely tájáról, a Kárpát-medencéből és a diaszpórából egyaránt lehet jelentkezni a témának megfelelő pályamunkával, emellett a felhívás az idei esztendőben egy rajzpályázattal is kiegészül a 14 éven aluli gyerekek számára.

A pályázat három témája: anyaföld, anyanyelv, anyaszív. E három témában várjuk a 14. életévüket betöltött pályázók fotóit, valamint az anyaszív kategóriában a 14 év alatti korosztály rajzait.

Az Anyaföld téma célja, hogy bemutassuk életünk forrását, szülőföldünket: a Kárpát-medence és a diaszpóra magyarsága által lakott lenyűgöző tájakat, magyarságunk kulturális örökségeit.

Az Anyanyelv témában olyan alkotásokat várunk, amelyek középpontjában legfontosabb kulturális kincsünk, anyanyelvünk, annak szépsége, sokszínűsége, fontossága áll.

Az Anyaszív kategóriában várjuk mindazokat a fotókat és rajzokat, amelyek témája az anyai szeretet, odafigyelés és támogatás sokszínűsége, szépsége.

A legjobb fotók és rajzok készítői értékes nyereményekben részesülnek.

Beküldési határidő: 2023. május 29.

A részletes felhívás a www.kulhonimagyarok.hu oldalon olvasható.

A közleményhez kapcsolódó video itt érhető el: ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..